|
Közös időpont, helyszín
2010. augusztusi esküvők
|
|
| minimaszat • 2010.júl.28. - 23:04 |
|
Csajszik!
Ha valaki még nem ismerné! Itt van egy csomó jó ötlet a polgári szertartásos zenékhez! Nekem az anyakönyvezető ajánlotta, hogy innen gyűjtsek ötleteket!
(Remélem ez nem gond, hogy beszúrom)
http://zichypalota.hu/index.php?m=content&menu_id=65
|
|
|
| kiskicsicsiga • 2010.júl.29. - 13:46 |
|
jaj csajok nagyon izgulok!
|
|
|
| alma86 • 2010.júl.29. - 13:50 |
|
Nyugi Kicsicsiga!
Rendben lesz minden,csak magadat fárasztod le ha tul aggodod magad...
Olvastam a másik topikban a zenekart...hivd fel őket és légy határozott,mond meg h Te azt akarod,h ne 7re érjenek oda,hanem 7re legyenek kész....
Ha nem vagy határozott,csak magadnak okozol nyugtalanságot!
|
|
|
| kiskicsicsiga • 2010.júl.29. - 14:04 |
|
köszi, visszaírtam neki még azon melegében első haragomban,hgoy remélem hgoy nem egyszerre érünk oda:)
kész...
úgyérzem annyi mnden nincs még megszervezve,nem tudok aludni..
bár mostmár hgoy megvan a meyecskeruám,legalább ettől picit megnyugodtam:)
csini:)
bár a cipő még nincs..meg el akarom vinni a menyasszonyi cipőm is másik sarkat rakatni rá,hogy ne csússzon.
meg kaptam kölcsön barátnőimtől ékszereket is egy fél szekrénnyel:)
|
|
|
| kiskicsicsiga • 2010.júl.29. - 14:12 |
|
na,megtaláltam a zenekarunkat youtubeon, azért tetszenek még mindig:)
http://www.youtube.com/watch?v=vwEPof4XKN0
lehet csak sietett és nem jól írta...
a videó közepét elnézve elgondolkodtam a lufikon:)
bár nem tudom,hgoy lehetne elintézni,de nagyon tetszik nekik elnézve.
a 60vendégből nálunk 11 gyerek lesz...lenne keletje:)
|
|
|
| kiskicsicsiga • 2010.júl.29. - 18:59 |
|
|
|
|
| henci • 2010.júl.29. - 20:51 |
|
Sziasztok!
Én már más miatt aggódom, más valaki miatt :) Ma voltam orvosnál és 7 hetesek vagyunk, szóval az esküvőre már 10 hetesek leszünk. Izgalmas lánybúcsú, izgalmas esküvő :) Még izgalmasabb új év!
Mi már úgy gondolom egész jól állunk, bár jövőhéttől indul be a szervezés....újra át kell beszélni és lepontosítani mindent.Hajrá!
|
|
|
| monroe • 2010.júl.29. - 21:08 |
|
hello henci
gratulálok! hát igen ehhez képest a "melyik szalvéta passzol jobban az ültetőkártyához?" kérdések már nem olyan lényegesek!
|
|
|
| kiskicsicsiga • 2010.júl.29. - 23:48 |
|
gratulálok henci:)
tök jó:)
főleg hogy egy 10hetes terhesség még nem látszik,és nem lesz gond a ruhával:)
(monroe, jó hogy mondod, az ültetőkártyánk és a szalvétánk mellé még rakok 3db kérdőjelet:D)
|
|
|
| galloorsi • 2010.júl.30. - 04:27 |
|
Sziasztok!
Gratulálok Henci!
Végre van netem! A menyasszonyi ruhával kapcsolatban megnyugodtam hála katy272727-nek, viszont a gyűrűinkkel gáz van: 2 éve csináltattuk őket még az eljegyzésre és a párom kinőtte, konkrétan 4 méretet kellene nagyítani rajta, DE az ékszerész aki csinálta szabin van aug 10.ig nekünk meg 14.én lesz az esküvőnk. Ja és a másik ékszerész is szabin van szóval csodás. A többi ékszerbolt meg csak küldözgetni tudja valahova és azt mondják hogy túl sok méretet kell nagyítani, szóval most asszem várok aug. 10ig és ha nem tudja megcsinálni akkor becseréltetjük. Szóval aggódom.
Meg úgy érzem vmit elfelejtettem, de nem tudom mit !
|
|
|
| henci • 2010.júl.30. - 11:06 |
|
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek :) Persze azért nekem is kattog a fejem a szalvéta és az ültetőkártya kapcsolatán, meg azon, hogy hogyan is lesz az a nap.
A szakáccsal hétfőn megint sikerült összevittakoznom, mert ő nem akar csak a szertartás alatt megteríteni, én meg ragaszkodom ahhoz, hogy én csináljam meg az asztal díszítést, persze mondta, hogy ő is ki tudja rakni a kavicsokat....igen gondolom, de a fejemben meg van mit és hova, na szóval megegyeztünk abban hogy az esküvő napján 11-re odamegyek és az első asztalnál ott leszek, utána pont úgy csinálják meg a többit. Na azért az unokanővéremet majd odaállítom, hogy figyeljen rájuk :)))
Úgy néz ki ma megyünk a párom öltönyéért, így még 1 gonddal kevesebb.
Képzeljétek vettem egy narancssárga tollas legyezőt, mondta nekem ilyen kell a fotózáshoz, meg esetleg éjszaka a menyecske ruhához, színben teljesen passzol,majd teszek fel képeket :)
|
|
|
| bigtrip • 2010.júl.30. - 13:18 |
|
Na mi is augusztusiak vagyunk! :)
En azon gondolkodtam, hogy kinek hogyan telik az utolso het, illetve a nagy nap.
Marmint mi marad az utolso hetre?
Hogyan telik a Nap, azon kivul, hogy fodraszhoz es sminkeshez kell menni?
Mikor hozzuk el a csokrokat?
Mikor visszuk a kellekeket a lagzi helyszinere? Es ki viszi? Ki es mikor viszi a hazi sutiket, tortakat?
Mi mikor visszuk el a menyecske ruhat es a tobbi aprosagot?
Jo sok kerdes merult fel bennem..!
|
|
|
| monroe • 2010.júl.30. - 13:27 |
|
nekem az utolsó héten lesz a lánybúcsúm, ez biztos.
a csorkot a dekoros a helyszínre viszi, onnan valaki elhozza majd nekem.
(vagy nem, csak a helyszínen kapom majd fel)
egy pár asztalra (terasz) én készítek dekort, mert a kapott árajánlatot kicsit túlzásnak tartom váza+dekorhomok+úszógyertyára. ezt szerintem kivitetem valakivel, nem igazán lehet elrontani.
torta, süti - cukrász hozza, gondolom, az esküvő előtt 1-2 órával.
menyecske ruhám nem lesz - hmm sokra nem mentél az én infóimmal!
engem inkább az aggaszt kicsit, hogy
- ki fogja átvenni a dekort? (én nem leszek ott)
- ki ellenőrzi, h a szertartáshoz minden a helyén legyen?
|
|
|
| bigtrip • 2010.júl.30. - 13:57 |
|
Hat hasonloak a problemak, hogy ki veszi at a Valamit.
Pl. nalunk a piat is, most jut eszembe..
a hazi sutit meg anyos intezi
|
|
|
| monroe • 2010.júl.30. - 14:02 |
|
én valószínűleg megkérem a nővéremet és egy barátnőmet erre.
nálunk nem lesz vőfély, de összesen annyi feladatuk lesz, hogy 18:00-kor mindeki legyen a helyén
|
|
|
| katy272727 • 2010.júl.30. - 14:25 |
|
Az aznapi menetrendet lásd az esküvői menetrend topicban.
Az a hét elég zsúfolt lesz Megyek ruhapróbára, aztán 2 nappal később elhozom a ruhámat. Megyek műkörmöshöz (még sose voltam, kicsit tartok tőle, de nem akartam próbakörmöt, mert ahhoz elég drága). Pénteken elhozzuk a sütiket, vagy elhozatjuk az öcsémmel. Összeállítjuk a vendégajándékokat (előbb nem akarom, a csokiba mártott mandula megavasodhat). Meg még gondolom úgyis lesz egy csomó apróság
Monroe, bigtrip, mindennek kell felelős. Olyan nincs, hogy majd valaki úgyis elintézi a valamit. Ez a valaki nem létezik. Minden feladatot időben írjatok össze, és időben kérjetek meg rá valakit, akin számonkérhető, hogy elintézte-e az adott dolgot.
|
|
|
| bigtrip • 2010.júl.30. - 14:45 |
|
Es ti gyakoroljatok a bevonulast? Lesznek koszoruslanykaitok? Ki kiser az oltarhoz, ha mentek tempolomba is?
|
|
|
| katy272727 • 2010.júl.30. - 14:53 |
|
Csak polgári lesz. A párom az anyukájával vonul majd be, én pedig az apukámmal. Nem igazán értem, mit kellene ezen gyakorolni? A zene megvan, és őszinténszólva semmi extrát nem tervezünk, egyik lábunkat tesszük a másik után
|
|
|
| bigtrip • 2010.júl.30. - 15:36 |
|
az lehet, de egy 4 eves kislany esetleg nem tudja..
|
|
|
| katy272727 • 2010.júl.31. - 14:06 |
|
Nálunk ez nem játszik. Két kiskorú lesz a szertartáson, de egyikük sem vonul.
|
|
|
| vanofor • 2010.júl.31. - 22:32 |
|
Bocsi Lányok, kicsit elmaradtam az augusztusi topiktól... Mondjuk ennek az is az oka, hogy nem nagyon történt semmi (sajnos). De végre pénteken sikerült sok mindent elintéznünk. (Éppen ideje volt így 3 héttel az esküvő előtt.) Sajnos úgy néz ki, hogy egyik unokatesómék nem tudnak jönni, mert még mindig nem akar náluk megszületni a baba. Nagyon sajnálom, mert készültünk rá, hogy lesznek. Másik unokatesómék meg válófélben vannak, nem gondoltam, hogy ilyen családhiányos lesz az esküvőm... De azért továbbra is reménykedek.
Páromnak még mindig nincs öltönye. Én végre találtam fodrászt (kettővel beszéltem, mindkettő elutazik, de a harmadik elvállalt). Virágkötőm még mindig nincs. Vagyis párom tud egyet, de én nem ismerem, hogy hogyan köt. A hotellel is sikerült újra kapcsolatban kerülnünk, rábólintottak az extra igényeinkre. Elküldtük nekik a teremberendezést. Közben készülget az ültetési rend, már csak kisebb finomítások vannak hátra... Nem is tudom, hogy hagytam-e ki valamit. Ha valaki tudna segíteni, hogy hol találok szép, de olcsó és jóminőségű (ez a három fogalom sokszor nevetségesen nem fedi egymást, de én bizakodó vagyok ) öltönyt, az légyszi szóljon... Köszi előre is.
Most elmegyek aludni. És igyekszem bekapcsolódni a topikba újra...
|
|
|
| katy272727 • 2010.júl.31. - 23:06 |
|
Tegnap megvolt a lánybúcsúm. Asszem NEM teszek fel képeket
A párom barátja is összekapta magát, jövő pénteken vagy szombaton lesz legénybúcsú
|
|
|
| sziszkunca • 2010.aug.1. - 20:21 |
|
Lányok, kezdek izgulni ! Egy hét és asszony leszek!
|
|
|
| vanofor • 2010.aug.1. - 20:34 |
|
Oh Sziszkunca, bár járnék már ott. Addigra már azért lecsitulnak az elintéznivalók, nem? Vagy épp akkor kezdődik a java? hogy érzed? És hogy érzed magad? Remélem szép időtök lesz!
|
|
|
| vanofor • 2010.aug.1. - 23:05 |
|
Juj, három hét és kitölthetem az esküvős albumot (no persze nem hiszem, hogy három hét múlva ezzel fogok foglalatoskodni )
|
|
|
| sziszkunca • 2010.aug.2. - 07:00 |
|
Egész jó vagyok! Most gyorsultak csak fel az események igazán, mert mindent mi csinálunk. Kibéreltünk egy helyet egy konyhával és ott főz nekünk egy ismerősönk. Hűtőt is kell vinni,mert ott nincs elég, mindez vidéken, de mi Bp-en lakunk. Szóval mindent lehordani a terembe, ott nincs elég evőeszköz , pohár azokat is béreljük. A kajához mi vásároltunk, vásárolunk. Sőt az kukás zsáktól az utolsó fogvájóig nekünk kellett beszerezni. A dekorációt én csinálom kint , bent! Na, ezért ez a nagy izgalom! Nehogy lemaradjon valami. Hozánk jön a fodrász, kozmetikus mert mindenki ismerős. Hozzánk jönnek a koszorúslányok készülödni, és még rokonok is lesz ott délelőtt. Lesz nagy ramazuri nálunk. Ettől kicsit félek. Jó lenne nyugodtan készülődni és nem az utolsó ismerős frizurája miatt aggódni. Sajnos vannak emberek akik ezzel nincsenek tisztában, mármint hogy mennyi dolgunk van előtte. Fárasztanak a hülyeségeikkel. Tudom ne törődjek velük, de azt hiszik ők lesznek ott a legfontosabbak aznap. Még sok elintézni valóm van ami a végére maradt. Még az ékszert sem vettem meg a csodás ruhámhoz. Majd írok ha vége lesz. De, már nagyon várom hogy életem értelme elvegyen.
|
|
|
| bigtrip • 2010.aug.2. - 12:42 |
|
Vanofor,
mindjárt átküldöm, mi hol vettünk öltönyt!!
Nálunk az a helztez, hogy anyosek meg sogorek mindent el akarnak intezni es megbeszelni a fejunk felett. Eddig is mindenbe beleszolt, remelem a Nap utan mar nem igy lesz..errol emberem is tud mar :)
|
|
|
| vanofor • 2010.aug.2. - 14:26 |
|
Juj Sziszkunca, így elhiszem, hogy kivagy. Nagyon nehéz lehet, ha mindent nektek kell intézni... Remélem minden rendben lesz, sőt biztos vagyok benne!
Megvan az öltöny. Világos színű, olyan elegánsan áll páromon, nagyon tetszik
|
|
|
| minimaszat • 2010.aug.3. - 12:17 |
|
Hát én is elhanyagoltam a fórumozás mostanában! De végre beindultak az események. Már csak 18 nap és itt a nagy nap! Tegnap voltam a virágosnál, de sajnos haláleset történt a családjukba, így megkért, hogy menjek vissza jövő hét elején, de az már tuti, hogy tud nekem tulipánt hozatni. De nem telt el haszontalanul a tegnapi nap, mert végre megbeszéltük az étteremmel a menüt, meg minden ilyesmit. Szerintem nagyon fincsi lesz, meg változatos! Lesz gyümölcsasztal, meg a rövid italok is külön büféasztalon lesznek, kb. négy féle. Így 20% kedvezményt ad az árukból, ahhoz képest, mintha kihordanák a pincérek. Mutatott kétféle lila futót, de azt még nem tudtam eldönteni, majd megálmodom még . Az asztaldekoráció szerintem szép lesz, én azzal nem is foglalkozok, mert mutatott fényképeket, és mind gyönyörű volt! A teremdekorációt barátok csinálják, de most lett felújítva a hely, és minden nagyon szép meg új, szóval azt sem kell túlzásba vinniük! 2 órán keresztül ott voltunk, remélem nem felejtettünk el semmit megbeszélni vele! Bár ari volt, mert azt mondta, hogy a maradék időben bármikor hívhatom, és a végleges létszámot is ráér két-három nappal előtte megmondani
Ma meg megyek fél 3-ra próbafrizurára, remélem nem felejtek el fényképezőt vinni!
|
|
|
| monroe • 2010.aug.3. - 13:45 |
|
18 nap... jaj
még se fodrászom, (aki tud ajánlani budán vagy budaörsön, szóljon) se cukrászda (már kinéztem, holnap bemegyek beszélni velük)
ezeket kell SOS találnom, még a héten. a többi sínen van, még a helyszínt kell egy kicsit felráznom, mert a tulaj elég lassan reagál a dolgokra.
|
|