Belépés | Új tag regisztrációja | Tagok :: Keklovacska.hu | Amifeszkunk.hu
Esküvő a Hazasodunk.hu-n
Fórum
| Vissza a topikokhoz |
Közös időpont, helyszín

2010 szeptemberi esküvő

emike • 2010.júl.30. - 16:18
Csajok most mennem kell dolgozni ,kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.

Mi Kirinával holnap megyünk Kangához pólókat festeni.
potty • 2010.júl.30. - 16:20
Szia Emike! Neked is jó hétvégét.
Poma mindenkit egyesével felhívsz, vagy e-mail, iwiw is játszik?
eszag • 2010.júl.30. - 16:31
jó hétvégét!
jeanner • 2010.júl.30. - 16:53
Szijasztok mindenki!

Na én ezért kalkuláltam + x embert, mert feltűnhet a "nem hívtam, de eljött" és az "azt sem tudom ki ez, de xy valakije" kategória is...
eszag • 2010.júl.30. - 17:02
ja, és vond le az azt mondta jön azóta nem láttam kategóriát, ami y
akko tervezett +x - y a lészám.
előbújt belőlem bocsi :D
kirina • 2010.júl.30. - 19:01
Na ez az! Most akkor szóljak a dekorosnak, hogy kell még pluszban székszoknya, vagy apelláljak arra, hogy valaki ugyan ígérte magát, de nem jön?!

Nálunk a párom az aki szerint ez a kérdés még ráér. Pedig én már csesztetném az embereket.
Ő meg azt mondogatja, hogy ha augusztus végére kértük a visszajelzést, akkor várjuk is meg azt. Hát köszi! Akkor majd az esküvő előtti héten tudom meg, hogy ki jön és ki nem!?

Egyébként Jean, néha én is azt kezdem érezni, hogy legyünk már túl ezen az egészen!
eszag • 2010.júl.30. - 19:32
nekünk aznap reggel kell átvenni, így még ha akkor van meglepi ember, neki is tudunk átvenni. a dekoros baromi rugalmas minden téren.
hála a drágáknak én is szoktam ezt érezni, mármint hogy de jó lesz utána. összeszedem magam és kinyírom aki nem viselkedett :D
kirina • 2010.júl.31. - 00:35
De nálunk a dekoros kihozza, felrakja, és én nem is fogom látni, csak amikor felérünk a hotelbe! Én már aznap nem akartam aggódni semmin sem!
Szóval majd szólok a szolgáltatónak, bár legutóbb Ők mondták, hogy pluszban megjelenő ember szinte mindig van.

Most mentek el barátaink. Erika barátnőm is jön 13-án ha minden igaz!
Jól kibeszéltük anyóst, hogy felkészítsük őket az esküvőn eleinte meglévő fagyos hangulatra!
maszaly • 2010.júl.31. - 09:14
Jó reggelt! Jó hétvégét mindenkinek!
kirina • 2010.júl.31. - 09:34
Jó reggelt! Végre hétvége!
jeanner • 2010.júl.31. - 09:39
Szijasztok!

Eszag, akkor már szépen:

f(x) -> x-y+(?) azaz, a létszám közelít a meg nem hívottak - meghívott de mégsem jön + váratlan meglepetés

Kirina, mindenkiből előjön előbb utóbb szerintem...

Maszaly, neked is jó hétvégét!

Nálunk tegnap voltak keresztapámék, ő meg keresztanyám szétmentek, nem túl szép módon, nem túl régen... átadtuk a meghívót, aztán beszélgettünk, keresztapám kérdezte, h "Keresztanyádat meghívtad? Vagy meghívod?" mondom, "háááááát...." erre ő: "Jó, mert akkor én nem megyek..." Na, vér is megállt bennem, mondom, királyul kezdődik, de végül úgy döntöttünk, nem hívom meg a keresztanyámat, mert ott több szálon lenne balhé, arra meg nincs szükségem, így meg csak anyu fog megsértődni, de az meg már úgyis mindegy, ha nem ezen, akkor máson...
eszag • 2010.júl.31. - 10:06
Nagggyon szép a képlet Jean :D!
Na akkor a keresztszülőket szzépen rövdre zártad, így csak az lesz sértve aki amúgyis mindenen, szóvan nincs plusz kár :)
Jó hétvégét mindenkinek!
kirina • 2010.júl.31. - 10:08
Komolyan mondom egy átnevelő tábor kéne a családoknak az esküvők előtt!
Engem már bosszant, hogy a saját önzésük miatt nem képesek félretenni az ellenérzéseiket?!
Viselkedjenek már egy pár órát!
Aki meg nem tud, legyen az szülő vagy bárki más, maradjon otthon és fogja be a száját!

Sz is megmondta az anyjának, hogy ha nem tud örülni a boldogságunknak, akkor maradjon otthon!

Most már kezdem érteni, hogy nem mi veszítünk vele, ha nincsenek ott a nagy napunkon, hanem Ők! Nem kell magyarázkodni sem, ha valaki megkérdezni miért nincs ott. Nem akart eljönni, neki ez nem volt fontos. Csak akkor számoljon vele az illető, hogy nekem is ennyit fog jelenteni ezek után!

Megint jól behergeltem magam... De úgy bosszantanak az emberi hülyeségek!

Ditke! Gondolunk Rád! Minden a legnagyobb rendben lesz! Le*om tabi és egy pohár pezsgő. Utánad a vízözön!
eszag • 2010.júl.31. - 10:17
Hajráááá Ditke!!! Úgy keltem hogy arra gondoltam ő már biztos készül, jajj de izgi! meg hogy remélem minden rendben megy!
Igazad van, engem sem érdekel már az ilyesmi. Megjegyzem van 2 barátunk aki hülyeségből nyaralást foglalt akkorra. És az egyik tényleg nagyon jó barátunk, bár ezek után átgondolom.
én is könnyen leírnám apám, csak az a baj hogy nem tehetem meg hogy nem járo néha haza, mert a két kisöcsém nagyon szeretem. De az unokáját nem fogom neki megmutatni ha nem jön el az tuti. küldök egy képet hogy lássa miből marad ki.
azért én remélem hogy nem teszi meg, meg Jean szülei sem. ekkora világrend felborulást nem akarok látni!!! :(
na lassan megyünk, megtámadjuk Jeannerékkel a cukrászdát :D
piros • 2010.júl.31. - 10:47
Drukkolok,hogy az eső elkerülje Ditke esküvőjét!Szép napot!Jó bulizást!
kanga77 • 2010.júl.31. - 11:52
Sziasztok! Remélem, Eszag és Jean sikerrel jár süti ügyben.

Én meg várkal titeket és megyek is rendet rakni, mert olyan a lakás, mintha bomba robbant volna.
És még a felirat sablont is ki kellene vágnom!
Kirina, jön a barátnőd 13-án? Akkor neki is kéne 1 bodyguard trikó, nem? Így már 15 fő!

DITKE!!! Drukkolunk!!! EZ A TE NAPOD!
kirina • 2010.júl.31. - 12:09
Kanga! Üzenem Attilának, hogy sül a süti...
Erikával még nem beszéltem póló ügyben, előbb kifaggatom, ok?
kanga77 • 2010.júl.31. - 12:26
Júj, imád amúgy is, de most aztán! Most elhúzott ugyan a tesómékkal a Forma 1-re, de kb. 5 órakkor már itt lesz. Nem lesz "lábalatt". Kihasználta a lehetőséget, aztán meglátjuk, mennyire fog neki tetszeni.

Jó, kérdezd meg, mert a Mammutba még át tudok szaladni, úgyis kell még festék is, biztosan.
kanga77 • 2010.júl.31. - 12:40
Tényleg Kirina, milyen napod van? Mit ehetsz ma?
jeanner • 2010.júl.31. - 14:17
Nálunk teljes volt a siker süti ügyben, pontosan nem értettem, de asszem 37 dekát kaptunk 2 főre, hát rengeteg volt kettőnknek is, pedig nem reggeliztünk... szóval most már vannak elképzeléseink
jeanner • 2010.júl.31. - 14:44
Ja, és a legszebb... tegnap kellett volna elmennem felpróbálni a menyecske ruhámat és egyeztetni, de elfelejtettem most nem tudom, mi lesz, majd megoldom valahogy...
eszag • 2010.júl.31. - 17:32
mi is megjöttünk, már voltunk a nagyinál is, aki egyre jobban van, szóval nagyon örültünk. :).
a süti nagyon jó volt, és tényleg, éhgyomorra elég 10 dkg/fő, akkor a folyamataos etetés mellett is egy estére :).
Ja lefoglaltuk a tortát a Czinielbe, végre ki lehet pipálni!
aztán leugrottunk a Csónakházba. na lányok, komolyan olyan szép, majdnem elsírtammagam már most. zöldbe volt öltöztetve, és olyan csodaszép volt, a terasz, meg benn, alig álltam meg. nem tudom mi lesz velem. de olyan boldog lettem, annyira jól választottunk! jujééééé
ja! és a mi a legdurvább, most csak odaurottunk, és olyan kedvesen fogadtak, aztán magától odajött a vezető és köszönt. tavaly októberben találkoztunk utoljára, és megismert. egész elájultam tőle! és olyan jófej volt. meg a készülődés is olyan jó hangulatú, tök jó ott a társaság, a szuemélyzet! szóval úgy fellelkesültem, meg meghatódtam, hogy naggggggyon!!!!!!!!!!!!4 olyan jó lesz! most aztán elkapott az esküvős hangulat gépszíj :D:D:D
kanga77 • 2010.júl.31. - 17:48
Szia Eszag! Sziasztok! Itt vagyunk mi is!
eszag • 2010.júl.31. - 18:13
festegettek?
kanga77 • 2010.júl.31. - 18:16
Igen, is, meg be nem áll a szánk! Nagyon jól elvagyunk!
eszag • 2010.júl.31. - 18:25
az jó! én végre beültem a kedvenc fotelembe, és próbélok a Lovi is in the airből hosszabbat csinálni :D. annyira baromi jó a videónk alatt am ikészül, csak hosszabb kéne :(.
de az istennek nincs. vagy hasonlón vidám pörgős szerelmes szám. ettől úgy mosolyog az ember olyan kellemes.
kanga77 • 2010.júl.31. - 18:32
De jó, az jó elfoglaltság. Én meg itt cincogok, mert a csajok mind dolgoznak, én már nem férek hozzá. De nagyon haladunk. Mindenhol trikók száradnak.
Maszalyra is rápasszintották a lányok a ruhát, olyan ügyesen összfércelték, meg sem látszik. Nagyon tuti lesz a holnapi fotózása. :)
eszag • 2010.júl.31. - 18:34
hú de jó! alig várom a képeit :)!
akkor te vagy a projektmanager :D!
kanga77 • 2010.júl.31. - 18:38
Már most is csináltunk egy párat, de apacis biztos szupi lesz.
kanga77 • 2010.júl.31. - 18:39
Láb is in di err-hez hasonló? Na, gondolkodom!