|
További előkészületek
Meghívó készítése
|
|
| kanga77 • 2010.ápr.27. - 11:21 |
|
Juliusz! küldtem privit!
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.4. - 21:01 |
|
Sziasztok!
Nem tudom jártok-e még erre de szeretnék egy kis segítséget kérni.Én is a doboz meghívón gondolkodom de nem jövök rá hogy tudnám kivitelezni és most láttam hogy nektek van hozzá sablonotok.Valaki lenne olyan drága hogy elküldené nekem?!
Nagyon megköszönném!!!
|
|
|
| kanga77 • 2010.jún.4. - 21:04 |
|
Szia Manocska! Semmi akadálya, küld el az e-mail címed priviben és már küldöm is!
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.4. - 21:24 |
|
Ó egy angyal vagy köszönöm szépen!!!Megy a privi!
|
|
|
| kanga77 • 2010.jún.4. - 22:01 |
|
Átküldem, de szóljatok, ha csak azt hiszem!
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.4. - 22:06 |
|
Szia!
Köszönöm szépen megkaptam!!! :) Ezer hálám érte!!!
|
|
|
| kanga77 • 2010.jún.4. - 22:08 |
|
"hálásról" szó sem lehet , de kedves egészségedre! Szólj ha bármi egyébel is szolgálhatok. sosem lehet tudni.
"cégünk mindig az ön rendelkezésére áll, asszonyom!"
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.4. - 22:11 |
|
Azt a mesét én is imádtam :D és köszönettel élek a felajánlással és sikítok ha bármi van :)
|
|
|
| kanga77 • 2010.jún.4. - 22:13 |
|
Oté!
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.6. - 15:50 |
|
Sziasztok!
Na már jöttem is kérdésekkel bombázni :)
A kérdéseim (doboz meghívóhoz kérdezem): Milyen vastag kartont használtatok hozzá? Hányszor-hányas pauszt vághatok maximum bele? Hányszor kell a szöveget a pauszra nyomtatni hogy jól látható legyen vagy elég 1x?
Hát azt hiszem most így elsőre nincs több kérdésem :)
Köszi előre is a válaszokat!:)
|
|
|
| szoszyke • 2010.jún.7. - 11:36 |
|
Sziasztok! Én is szeretnék kérni valakitől meghívóhoz sablont ha lehetséges. Átküldi nekem valaki? Előre is köszönöm szépen
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.7. - 14:47 |
|
privátban küldj egy mail címet és átküldöm amit én kaptam kangától!
|
|
|
| szoszyke • 2010.jún.7. - 18:09 |
|
Manocska átküldtem a címem, köszi
|
|
|
| manocska2 • 2010.jún.7. - 18:45 |
|
Küldtem a sablont! :) Remélem jól átmegy :)
|
|
|
| szoszyke • 2010.jún.8. - 11:35 |
|
Köszi,átjött
|
|
|
| monroe • 2010.jún.10. - 15:22 |
|
sziasztok! tegnap óta újra sk meghívót szeretnék készíteni (ideje lenne már kitalálnom...)
csináltam photoshopban egy alapot, amit ha ki lehetne nyomtatni merített v. rusztikusabb anyagú papírra, akkor szép lenne (mindjárt töltök fel képet) van vkinek ilyenben tapasztalata?
amikor elkészültem, rájöttem, hogy így semmiképp sem megvalósítható, mert a zöld színt is nyomtatni kéne. most színes, nyomtatható kartonban gondolkodom. valaki csinált ilyet?
köszi!
|
|
|
| enbe • 2010.jún.10. - 15:28 |
|
Sziasztok!
Át tudnátok nekem is küldeni a dobozmeghívó sablonját és az elkészítésének pontos leírását?
Előre is nagyon köszönöm!!!
e-mail: 01bigben@gmail.com
Kösziiii!!!
|
|
|
| gsiancsa • 2010.jún.16. - 15:12 |
|
monroe!
én is kartonban gondolkodtam. vesztemre meg is vettem jó pár ív színes kartonlapot. felhívtam 4 nyomdát, de mindenhonnan elhajtottak. amikor meg mondtam, hogy fehérrel szeretnék nyomtattatni rá, még ki is nevettek, hogy hogy képzeltem. azt mondták, max ezüsttel, de ilyen mennyiségért be sem indítják a nyomdagépet.
úgyhogy most nem tudom, mit kezdjek a kartonlapokkal.
|
|
|
| monroe • 2010.jún.16. - 16:20 |
|
közben kicsit változott a layout, most fehér alapra szeretnék majd nyomtatni. majd bemegyek 1-2 bpi nyomtatószalonba, és megkérdezem, hogy milyen vastagságú kartonra tudnak nyomni ill. borítékra. utána veszek alapanyagot.
a nyomdáknak ez tényleg nem éri meg (vagy neked, ha mégis elvállalják). eselteg egy ilyen nyomtatószalon? bár a fehér ott is necces... :(
|
|
|
| mandi • 2010.jún.16. - 17:11 |
|
160 grammos papír az igazi a doboz meghívóhoz. ennél vastagabbnál; már törik a lap.
enbe, küldöm
|
|
|
| szoszyke • 2010.jún.17. - 11:28 |
|
Szia Mandi neked mekkora a mérete a doboznak?
|
|
|
| arabrab2 • 2010.júl.19. - 14:54 |
|
Sziasztok!Valaki küldje el a dobozmeghívó sablonját nagyon fontos lenne!Előre is köszönöm!
arabrab2@citromail.hu
|
|
|
| beus0818 • 2010.júl.29. - 19:09 |
|
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem küldeni a dobozmeghívó méreteit és a hajtogatási technikát.
Előre is köszönöm!
|
|
|
| hefi • 2010.júl.29. - 19:18 |
|
máris küldöm
|
|
|
| beus0818 • 2010.júl.29. - 21:17 |
|
Köszönöm szépen a gyors választ. :D
|
|
|
| monyika85 • 2010.júl.30. - 13:38 |
|
Üdv Mindenkinek!
Szeretném én is ha lehetséges megkapni a dobozmeghívó sablont, méreteit
Mail: mihokmoni@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm
:)
|
|
|
| zazu72 • 2010.aug.2. - 00:57 |
|
Sziasztok,
remélem, nem gond, de én is szeretném elkérni a dobozmeghívó sablont. Címem: zcservek@freemail.hu
Előre is nagyon köszönöm...
|
|
|
| dianad6 • 2010.aug.26. - 21:27 |
|
sziasztok!
éppen nagyon ráérek és nézegetem, hogyan lehet meghívót szerkeszteni, ilyesmi. Valaki tud esetleg segíteni a következő problémámmal kapcsolatban: keretet szeretnék tenni egy oldal köré, de a keret persze egy kép, amit a netről töltöttem, ezen szeretném a szöveget pozicionálni, de wordben ez nemigen megy.
esetleg valaki megosztaná velem, h milyen programmal dolgozott és hogyan?
köszi
|
|