|
Szertartás és vendégség
Polgári esküvöre illö zene
|
|
| emike • 2010.júl.12. - 11:09 |
|
potty szerintem a 29 mp-t j de én az elejét kihagynám.
|
|
|
| poma • 2010.júl.12. - 11:10 |
|
Ezt a számot ismerem, és én is gondolkodtam rajta, de meg kell vágni. Mert teljesen nem ok, de alapvetően pedig szerintem igen.
|
|
|
| potty • 2010.júl.12. - 11:10 |
|
asszem én azt áttekerem véletlen, de igazad van, de meg lehet úgy vágni nem?
|
|
|
| henci • 2010.júl.12. - 11:38 |
|
Sziasztok!
Ahogy olvasgattam mindenkinek fejtörést okoz a zene :) Nekünk még csak egy biztos bevonuló zenénk:
http://www.youtube.com/watch?v=fxVaQUn7L4Y&feature=related
Kate Voegele: Hallelujah
Igazából gondom az is hogy nem tudom hány perces zenék kellenek...de majd megoldódik remélem :)
Jó készülődést mindenkinek!
|
|
|
| bubby24 • 2010.júl.15. - 19:43 |
|
huu nekem kell egy kis segitseg. Nekunk elo zene lesz a szertartas alatt egy gitaros aki enekel is. Mondta a srac hogy keressek par zenet. de nemvagyok egy nagy zenes szerintetek miket jo gitaron jatszani?
|
|
|
| edka • 2010.júl.16. - 17:06 |
|
Potty!
Haladunk már a cél felé! Ez már nem annyira félreérthető, mint az enyémek, de tényleg meg kell vágni! Viszont abszolút nem rossz!
|
|
|
| bilduszka • 2010.júl.17. - 22:55 |
|
|
|
|
| bubby24 • 2010.júl.18. - 11:26 |
|
senki sem jartas a gitarban? :(
|
|
|
| potty • 2010.júl.19. - 10:01 |
|
Edka lassan lassan megtaláljuk az igazit! még keresgélek én is
|
|
|
| timcsiri • 2010.júl.19. - 10:12 |
|
Meghallgattam a Forest Gump filmzenéjét. Hát folyik a könnyem rendesen.
|
|
|
| hetta2 • 2010.júl.19. - 19:05 |
|
sziasztok csajok!
33 napom van még, soknak tűnik, de ha belegondolok nagyon kevés.
egy ami tuti, zenében, az az, hogy egy musical lesz, az érted születtem. nem is tudom már kinek az előadásában, mert annyian előadták már. az tuti, hogy nem a fekete dávidéban, mert ott a női énekesnek olyan magas a hangszíne, hogy beleborzongok, de nem a jó érzéstől (pedig őket szerettem volna). nagyon sokáig filóztam róla, hiszen apukám kísér be, és az eleje nagyon hosszúnak tűnik 1:20 másodperc, a férfi énekhang, de rájöttem, hogy kell csinálnunk. először a párom vonul be a kísérőjével, onnan, ahonnan mi, max 1 perc amíg odaér, és 1:20 körül indulunk mi. remélem jól sül el.
a várakozók között lesz a Forrest Gump zenéje, a gratulációnál pedig robbie és kylie duettje. na és persze, amit még nemigen olvastam, hogy valaki szeretett volna zenének, de nálunk lesz, a graffitinek a száma, a Szavak, és persze még valahova beillesztjük a Bon-bontól a Te vagy című számot.
nektek hogy tetszik?
|
|
|
| monyika85 • 2010.júl.20. - 15:09 |
|
Sziasztok!
Igazából én még a hivatalnál nem érdeklődtem, de nem túl sok 6 zene?
az baj ha én szeretném leszűkíteni 3-ra v 4-re: 1)bevonulás
2)gyűrűk, aláírás, szülőköszöntő
3)kivonulás
Talán még a várakozás alatt menne valami
Köszi a javaslatokat előre is
|
|
|
| potty • 2010.júl.20. - 15:37 |
|
legalább 4 legyen a gyűrű aláírás mehet egy hosszabbra szerintem, de a szülőköszöntő tök más, azt vedd külön, nekünk lesz ami ismétlődik úgyhogy nem muszáj, csak lehet ennyi zene
|
|
|
| henci • 2010.júl.20. - 16:05 |
|
Én elég sok zenét írtam össze, inkább több legyen mint kevesebb :))) legfeljebb nem lesz lejátszva.Monyika tegyél be relaxáló zenét, azok általában hosszúak, nincs alattuk szöveg és kellemesek :)
|
|
|
| monyika85 • 2010.júl.20. - 16:24 |
|
az általatok összeírtak alapján mind mind meghallgatom, és majd döntök, csak az a baj, hogy ezek közül nagyon megérint, egyébként is úgy tudok sírni mint a zápor eső:):)
na mind1, majd konzultálok a vőlegénnyel is .)
|
|
|
| mwera • 2010.júl.27. - 17:15 |
|
Sziasztok!
Nekem ugyan régen volt már az esküvőm, de a tesómnak októberben lesz így én is idetévedtem.
Megosztom veletek a zenéinket, hátha valakinek megtetszik valamelyik! Mi szabadtéren 170-en voltunk és nem 15 perces összecsapott esküvő volt. (barátnőm/munkatársam adott össze minket így elég szabadkezet kaptam)
A számomra legkedvesebb zenéket megpróbálom belinkelni Nektek.
Gyülekező és koszorús bevonuló zenék:
Elvis Costello - She
Lionel Richie & B.Streisand - Endless love
Brian Adams & B.Streisand - I've Finally Found Someone
Vőlegény bevonuló zene:
Mary J Blige featuring U2 – One
Menyasszony bevonuló: (szerintem gyönyörű zene!!! Audrey Hepburn-Álom luxuskivitelben)
Andre Rieu – Moonriver http://www.youtube.com/watch?v=FoU2XVAsJ9g
Gyűrűhúzó: (no comment!)
Zorán – Szeretlek http://www.youtube.com/watch?v=AWttzL4HVI8
Aláfestők:
Bridges of Madison County - Love Theme (Doe eyes) http://www.youtube.com/watch?v=7jg_B-_jenk
Ha valaki látta a „Szív hídjai” c. filmet annak nem lesz új…gyönyörű!!
Szentpéteri Csilla - Memorino Románca
Elfújta a szél (filmzene)
Szülőköszöntő:
Il Divo –Mama
Pezsgőző:
Craig Armstrong - PM's love theme Itt is megállnék egy kicsit. Az „Igazából szerelem” című filmből van. Pezsgőzéshez, gratulációhoz SZERINTEM a legeslegjobb zene!!!!! Hallgassátok meg és próbáljátok átélni, hogy ott álltok már mint férj és feleség, pezsgővel a kezetekben és mindenki nektek gratulál és úsztok a boldogságban!!
http://www.youtube.com/watch?v=YuUKnIvUAFk
Bon-Bon - Örökre a szívedben (Forever young) – szerintem ez szülőköszöntőnek is jó
Jewel-This Way
Cserháti Zsuzsa - Fuss az álmaidért
Jennifer Lopez - Me Ames Ballad Ver (feat. Marc Anthony)
Brian McFadden feat. Delta Goodrem - Almost Here
Egyébként a youtube-on asszem mind megvan.
Vera
|
|
|
| fravivi • 2010.júl.30. - 00:46 |
|
Sziasztok!
Párommal elterveztük nemrégiben, hogy Bon Jovi - Always című számára fogunk bevonulni a polgárira. Mindkettőnknek nagyon tetszik ez a szám, de olvasgattam bevonuló-zene ajánlatokat, és sehol nem találtam köztük. Talán nem is illik annyira egy esküvőre? Pedig maga a szöveg elég érzelmes:
"És minig szeretni foglak, Drágám- Mindörökké
És mindörökké veled leszek, s egy nappal tovább- Mindörökké
Ott leszek, míg a csillagok ki nem hunynak
Míg a mennyek darabokra nem esnek, és
A szavak nem rímelnek
És tudom, halálom percében rád fogok gondolni
Szeretlek- mindörökké"
Viszont ráakadtam egy honlapra, ahol megtaláltam a következő számot:
Nick Lachey- This I Swear
Első hallásra már nagyon beleszerettem, a srác hangja is nagyon jó és elbizonytalanodtam a választásunkon.
Párom azt mondja, hogy még nem hallotta ezt a számot, ezért nem tudja mit gondoljon, de elhatároztam, hogy "megszerettetem" vele.
Arra gondoltunk, hogy közvélemény-kutatásba (szavazásba) kezdünk, amelyikre több voks érkezik, az lesz a befutó! Vagy legalábbis nagyot fog dobni a latban a végső kiválasztásnál.
Kérlek, segítsetek!
1. Bon Jovi - Always
http://www.youtube.com/watch?v=XJSc2Bc3pQY
2. Nick Lachey - This I Swear
http://www.youtube.com/watch?v=uLvdjg2IxBk
|
|
|
| angie22 • 2010.júl.30. - 00:51 |
|
fravivi!
Szerintem mindenképpen a második, de lehet, hogy csak elfogult vagyok, hiszen ez az egyik személyes kedvencem :) De talán azért is jobb lenne, mert - úgy tudom - Nick ezt a számot a saját esküvőjére írta...
|
|
|
| m.zsofi • 2010.júl.30. - 09:19 |
|
Fravivi!
Én a Bon Jovira szavaznék! Nekem egy kicsit limonádé a 2. szám, de ne kövezzetek meg érte, bocsánat mindenkitől, akinek a kedvence.
Ha rockosabbra gondolnál, szerintem ez is jó szám (jó a ritmusa a vonuláshoz :) )
http://www.youtube.com/watch?v=jRckB8NjjDI
|
|
|
| edka • 2010.júl.30. - 10:00 |
|
Fravivi!
Az én személyes véleményem is az Always! Érdekes jobban szeretem a "sziruposabb, limonádésabb" számokat, ennek megfelelően jobban kellene, hogy tetszen a második, de ahogy végighallgattam stílustalanabb, felejtős szám, szép, de felejtős. Most egy fura hasonlattal élek olyan, mint egy szép nő, de nincs kisugárzása. Értitek ugye? Ja én megtanultam, hogy mindig az első választás a jó választás. Na, de ez csak az én szerény véleményem.
A szülőknek, családnak szerintetek melyik jönne be jobban?
|
|
|
| henci • 2010.júl.30. - 11:11 |
|
Szia Fravivi!
Bon Jovi !!!!
De szerintem az esküvőig még párszor el fogsz bizonytalanodni, esetleg egy 3. számra esik majd a döntésetek :)Jó készülődést!
|
|
|
| fravivi • 2010.júl.30. - 19:53 |
|
Sziasztok! Köszi az eddigi segítséget! Nem tudom mi tetszene a családnak, eddig cask öcsémet kérdeztem..annak a Bon Jovi "túl szalagavatós.." De nem értem miért, hisz totál szerelmes szám, szerintem nem is illik szalagavatóra. Nem? Meg szerinte "elcsépelt"..én mondjuk nem hallottam még sehol senkinél, sőt ez is bizonytalanított el, hogy megfeleő választás-e. De még várom a véleményeket, nagyon jól érveltek, szóval már majdnem teljesen meg lettem győzve az első választásban!
|
|
|
| anita13 • 2010.júl.30. - 21:12 |
|
Szia fravivi!
Szerintem jó a Bon Jovi , amúgy is szeretem ,meg az az a lényeg nektek tetsszen.Egyébként nekünk már volt 07.10-én , és sokan emlékeztek a számokra, amiket választottunk,érdemes rá odafigyelni.
tipp, ami nálunk volt:
Ggyülekező
Edda: Ma minden más
Edda: : A világ közepén
Bevonuló-:U2 : One
Aláíró-gyűrűhúzó-gyertyagyújtó:Nightwish: While your lips are so red..
Szülőköszöntő: Homonyik Sándor: Otthon várnak rád
Pezsgőző. Nox: Eskü
Kivonuló:Robin and Marian: Give me your hand (close your eyes)
remélem segítettem, sok sikert!
|
|
|
| fravivi • 2010.aug.1. - 22:04 |
|
Köszi szépen mindenkinek a hozzászólásokat!
Úgy látom győzött a Bon Jovi, úgyhogy kitartunk az első választásunk mellett. A második szám meg akkor szerintem aláíráshoz és gyűrűhúzáshoz tökéletes lenne!:) És akkor így mindkettő szerepelhet az esküvőn.
|
|
|
| dicus • 2010.aug.4. - 22:47 |
|
Sziasztok!
én még teljesen új vagyok a fórumozás terén is, meg a házasság terén is:), ezért egy kis segítséget kérnék Tőletek, polgári szertartásra keresgélek zenéket, már láttam egy-két jóó tippet, de szívesen fogadom a többit is, valamint egy nagyon fontos dolog érdekelné még: honnan tudok a nyitó tánchoz (nem a hagyományos tánci-tánci-hoz, hanem, az olyanhoz, amiket a youtube-on látok, vicces táncos)zenéket letölteni?
köszi: D.
|
|
|
| potty • 2010.aug.5. - 10:16 |
|
Szia Dicus!
örülök hogy idetaláltál! Milyen stílusú lesz az esküvő, vagy ti milyenek vagytok, én nem durva, de kedves rock-os számokat tudok írni neked, ha azt szereted, szívesen megírom. Én y-ról töltöttem le...
|
|
|
| hetta2 • 2010.aug.5. - 20:37 |
|
sziasztok!
16 napom van a nagy napig és találtam egy számot, amit a videóhoz szeretnék felhasználni. Demjénnek a Játszunk tovább című száma. Ha valamelyikőtöknek megvan elküldené nekem? Nagyon megköszönném: Heni
|
|
|
| hetta2 • 2010.aug.5. - 20:40 |
|
a legfontosabb: e-milem: hetta2@vipmail.hu
|
|
|
| chicken68 • 2010.aug.6. - 09:12 |
|
Mi is filmzenét választottunk: Amelie csodálatos élete (Yann Tiersen). Végig szólni fog a zene, mert az nagyon gáz, amikor elkezdik hangosan, lemegy a gyűrűhúzás, stb, és a zene közepén hirtelen elvágják. Szóval végig szól a zene, halkan. És talán nem olyan siratós :)
|
|
|
| hetta2 • 2010.aug.8. - 18:56 |
|
sziasztok!
megvan valamelyikőtöknek forrest gump zenépje? gyülekező számnak gondoltam
köszönöm: heni
|
|