Belépés | Új tag regisztrációja | Tagok :: Keklovacska.hu | Amifeszkunk.hu
Esküvő a Hazasodunk.hu-n
Fórum
| Vissza a topikokhoz |
Szépítkezés

Esüvői manikűr

tajti82 • 2009.dec.10. - 11:17
A vörös köröm nemcsak szerintem gáz, de pont a körmösöm mondta, hogy soha nem csinálna esküvőre vöröset, mert annyira nem helyén való. Mesélte, hogy egyszer ezt kérték tőle és nem vállalta el, csak úgy hogy piros motívum volt a körömre festve, de arra is azt mondta, hogy GÁZ! Abszolút nem ajánlott ilyet! Az hogy ne hagyományos legyen, az nem feltétlenül jelenti az extrém és kirívó színeket! Az esküvői köröm pedig már önmagában nem hagyományos, hiszen különféle kövekkel, strasszokkal, formával, 3D-vel stb. lehet őket csodaszéppé varázsolni és nem kirívóvá!!!!
katus82 • 2009.dec.10. - 11:56
Nekem azt mondta tegnap a körmösöm hogy megálmodta az enyémet milyen legyen!
Lesz benne csipke és Swarovski kövecskék,mint a ruhámon! Bizti szép lesz és ízléses!Színes körmöket én sem vállalnék be...
jazi21 • 2009.dec.10. - 12:05
Nekem is francia lesz az "alap".
Színes körmök?!Háááát.....
tercsi • 2009.dec.10. - 13:19
Szerintem meg ízlés kérdése. Sokan "nézik le" a fekete-fehér menyasszonyi ruhákat, pedig itt nagyon sok menyasszonynál látom az albumba, és dekoratívak! Ha mondjuk egy ilyen ruhához választunk színes a körmöt, akkor nem biztos, hogy nem lenne szép az összhang. Vörös alapot is úgy ki lehet cicomázni, hogy alig látszik belőle valami. Nem biztos, hogy olyan durva, pláne, ha valaki a hétköznapokon is úgy hordja, és ráadásul még a rokonok is elfogadták. A többségnek persze biztos megakadna a szeme egy ilyen "mutatványon", de hát ízlések és pofonok.
helgabelga • 2009.dec.10. - 13:36
Szerintem is sokat múlik azon is, hogy ki a viselője. Csakúgy mint a ruhánál. Ez valahol ugyanaz a helyzet, mint hogy nem a dekorációtól meg a fehér ruhától lesz ünnepi a hangulat (legalábbis nekem).
monik0714 • 2009.dec.11. - 07:00
igen igazatok van!A fekete mennyaszonyi ruháról annyit ,hogy 3éve volt hogy a varrónőm lánya hazajött angliából és hozott egy képet meg anyagot az anyjának,hogy meg kellene varrni!!!fehér szatén anyagra varradtata rá a fekete csipkét és mennyaszonyi ruhának de minibe az egész ruha olyan volt mint egy kombiné, én majdnem elájultam.mondtam is neki lassan mire az én lagzim lesz ilyen lesz itthon is a divat!!!!
monroe • 2010.júl.30. - 13:40
ez a topik kicsit hanyagolva lett.

először úgy gondoltam, hogy műköröm kell nekem is, bár még sosem volt.
továbbra is tetszenek, de elég erősek a körmeim, nem akarom őket tönkretenni egyszeri alkalom miatt. plusz nem is szeretem, ha túl hosszúak. így végül csak egy szép francia manikűrt és pedikűrt fogok kérni.
lilamokus • 2010.júl.30. - 17:57
Monroe!

Akkor csak kérj egy vékony zseléréteget a meglévő körmödre.